Eljött a várva várt pillanat, végre Jaguar tulaj lettem! Szóhoz sem tudok jutni, olyan hirtelen jött az egész. A legnagyobb lelki nyugalommal ballagok be munkahelyre egy szürke hétfő reggel. Rutinszerű levél megnézés, aztán a hidegzuhany szerű felismerés, hogy a hasznaltauto.hu hirdetésfigyelője kidobta a TALÁLATOT! Ár, állapot, évjárat, tipus szempontból stimmel minden, nincs mese most kell lépni. Az ilyet megérzi az ember :) Mikor az orrod előtt van egy lehetőség, a belső hang jelez, hogy "ez az, ez kell". Így volt, hát léptem. Szervezési bravúr, de még aznap estére le lett zsírozva minden és az autó már nálam éjszakázott.


Egyenlőre nem tudok sok információval szolgálni az autóról, nagyvonalakban annyi, hogy a kasztni rozsda ügyileg jó állapotban van, vezetőoldali padlólemez első része szorul lakatolásra, küszöbök jók, külső borítások szintén nagyon jó állapotban vannak. Vonalban van minden, festeni sem kell az autót csak egy alapos polír kell, talán a tető kér majd egy újra lakkozást. Motortér rendezett, az egyetlen egy hiány az autón a klíma kompresszor, de e nélkül is van élet, hátul van a listán. Kipufogó szorul még javításra és az üzemanyag cső. Ezek egy korábbi szállításkor sérültek meg, de semmi vészes dolog. Beltér egyben van, a bőr ugyan rideg már, ki van keményedve, de menthető és nem lyukas.

Svájci származású autó, bár már régen bekerült az országba, papírjai rendezettek, szóval ezzel a résszes sem lesz remélhetőleg hiba. Talán csak a súlyos költség ami említésre méltó, mert nem olcsó átiratni. Ezzel nem tudok mit kezdeni, egyszer kell átesni rajta.


Egyenlőre ennyi, most beszéljenek a képek:

DSC00765.JPG

DSC00764.JPG

DSC00770.JPG

DSC00769.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr134661701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akos27 2012.07.28. 13:50:56

Gratulálok szép darab. Garázsba befér? ;-)

Tomchy 2012.10.09. 12:16:07

Azért az a két szivarvég a váltókaron, na, az igazán üt! Szép jószág, grat hozzá!
süti beállítások módosítása