Elkészült! A 34 éves bőrülés elszáradt, szétrepedezett, szétszakadt perforált része kicserélve. Nem volt kis meló szó ami szó, de a végeredmény megérte. Fényévekkel jobban néz ki a beltér így. Hibák persze akadnak, nem nem nagyítóval nézegeti az ember, meg hát az összköltség is megált 10e forintban ami elhanyagolható tétel ahhoz képest, ha csináltatam volna. Egyszer jó lenne még részlegesen lefesteni bőrfestékkel a régi bőr részeket, de azért így sem rossz. Felfogható úgy, hogy van egy kis patinája :)

Nagy szabászati, varrási fogások taglalásától mentes lesz ez az írás, mint ahogy én is mentes vagyok minden ilyen fajta ismerettől, úgyhogy maradnak a képek - mutatva hogy laikusok is belevághatnak, mert meg lehet csinálni. Max ha nagyon el lett cseszve még mindig marad egy B verzió megcsináltati.

A képek még "friss" állapotban készültek, azóta a gyűrődések igazodtak és simultak ill. már 2-szer befújtam bőrápolóval a régi részeket.

IMG_20140412_161112.jpg

IMG_20140412_161031.jpg

IMG_20140412_161043.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr166099778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása