Tegnap megint beújítottam egy motort - hiába, nem bírok leállni :) Kissé zsákba macska a sztori, mert beindítva nem lett a gép, automata szivató hiba miatt ill. akksi hiány miatt eleve nem sok eséllyel indultunk volna neki, hisz berúgó nincs rajta. Gondoltam bekockáztatok, aztán hiszek a tulajnak, hogy megy ez a moci, csak kicsit foglalkozok vele. A motor érdekessége, hogy a hátsó féket lábbal kell működtetni, plusz kézikfék funkció is van rajta. Ami miatt megtetszett a motor, hogy 125-ös 4ütemű, vízhűtéses blokkja van. Kinézetre nem egy szépség, formaterve sem egy bravúr :) , de kényelmes és mérete is egy nagytestű 50-cm3-es robogóéhoz hasonló. 125-ös Mayesti, Burgman és társaik jóval nagyobb motorok ennél. Hogy miért előny ha kicsi ? ..... :)

Elöljáróban pár kép a motorról (terveim szerint fekete és bordó színű fényezést fog kapni, de ez még változhat):

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr922806463

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - SZELÍD MOTOROSOK 2011.04.07. 09:31:45

Érzitek a lépcsők alján, faházakban és pincékben tárolt járgányok türelmetlen illatát? Remélem, mindenki úgy cselekedett, ahogyan a Benzines Fűnyírók nagykönyvében meg van írva: a gépet tisztított, üzemanyagmentes állapotban engedtétek téli nyugovóra, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása