Ez is elkészült... nagy nehezen. Igaz már pár hete túl vagyok rajta, csak most vettem erőt magamon, hogy lezárjam egy poszttal az első írást. Jó kis meló volt, el lehet szöszmötölni vele rendesen, pláne ha az embernek nem a szakmája és nincs a kezében a fogás, nincs gyakorlat.

A olcsón vett lapok eddig jól vizsgáztak, többször álltam már be viszonylag nagy súlyú járművel (majd 2 tonnás Jaguar elég jó teszt volt :) ) és nem pattant el egy sem. Amit kicsit sajnálok, hogy nem vettem a fáradtságot aknát csinálni, de a derítő közelsége és vele járó tetemes meló elvette a kedvem, így hát kimaradt. Helyette lesz majd ilyen rámpa féle dolog fémből. Félmegoldás, de nem szándékom állandóan a kocsik alatt feküdni.

Egy biztos, ég és föld lett az eredeti állapohoz képes. Öröm bemenni a garázsba, sokkal rendezettebb szerelésre ösztökéli az embert, mert rendesen sajnálnám rendetlenségig szétpakolni és összemocskolni.

Innen indult:

garazs.jpg

Idáig "fajult":

DSC00724.JPG

DSC00728.JPG

DSC00727.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr544701459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása