Jawa Babetta 210

2011.04.06.

Előző posztban (Honda Dio SR) írtam, hogy beszámítottam egy Babettát, hát jöjjön pár kép a mociról mosás után. Elég fotogén a masina, vagy a sok szilikon teszi? :D Élőben ezért nem ilyen újszerű a szerkezet. Egy biztos, elég nagy "feeling" menni vele, már csak a bevásárló kosár hiányzik róla hátulról.

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr752804060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomchy 2011.04.06. 21:06:17

Pont ilyen fertőzött meg engem 1992-ben a motorozással... (bikepics.com/pictures/2122587/) Ugyanez a szín, ugyanez a nyereg. Csak a tükör nem eredeti rajta, ahogy látom.
Jó mocika volt, 2 liter benzint kért 100km-en, csak a váltója nem a legkiforrottabb darab. Egy szimmering szokott benne rendszeresen elköszönni, és önti a hajtóműolajat a röpsúlyos kuplungra, ami emiatt csúszik, és nem kapcsol 2-be. Egy idő után hiába cseréltem benne szimmeringet, 2-300 km-t bírt csak, így a váltó le lett hegesztve fix 2-be. Onnan nem volt gond vele, csak a lelke halt meg, rosszabbul gyorsult, mint a régi Babetta.
El is adtam, beolvadt az ára egy 2t Wartburgba. De ez már egy másik történet... :O)

Sok szerencsét hozzá!

Üdv
Tomchy
süti beállítások módosítása