http://motorcycledb.com/images/Yamaha/Yamaha-XT-600-4065.jpg

 http://i412.photobucket.com/albums/pp201/ztaj/DSCF0040.jpg

 

Íme a monstrum, avagy legújabb szerzeményem, egy 1989-es Yamaha XT 600e túra endúró. Mindig is szerettem volna egy nagyköbcentis 1 hengeres 4ütemű terep motort, hát most megragadtam az alkalmat, gondolván, hogy ha már némi üzleti szándék is vegyül a vásárba, akkor 2 legyet ütök egy csapásra : kielégítem a birtoklási vágyat :) aztán eladóm és remélhetőleg kapok valami pénzt a ráfordított munkámért. Jó hobby ez na :)

Sajnos jelen állapotában köszönő viszonban sincs a gép az gyári fotón láthatóval, de hát ezen nem kell meglepődni, tőlem már jól megszokott dolog ez :) KTM esetében már végigjártam ezt az utat, szóval nem aggódom amiatt, hogy nem fog sikerülni valami esztétikusabb képet adni a monstrumnak. Mivel annyira friss vásárlás még a motor, sokat nem tudok róla mondani. Ami látszik, hogy hozza a tipukus hibák egyikét : a szívócsonk membránok gumi részei részben le vannak válva a hordozó alumínium lapról. Itt az új alkatrész borsos ára miatt 100%, hogy maszek megoldást fogok eszközölni, már forognak a fogaskerekek, idővel meg is osztom mit sikerült kihozni a dologból :)

Tank és ülés nélkül így fest a portéka:

 

 Íme a csodás ecsetttel festett "kályhaezüst" dukkó :)

 

UPDATE: Időközben sikerült életet lehelni a masinába:

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr472768034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása