Korábban már volt egy poszt, ahol az első nyolc gép rövid történetét írtam meg, most viszont egy csokorba szedve összegzem inkább, lusta vagyok mostanában írni na.

Elég vegyes géppark - hát igen, van pár gyenge láncszem :) - , igazán értékes darab sajnos nem volt még birtokomban, de egy jó Honda CBR 1100 XX vagy ha rámszakad a bank... , akkor egy Kawasaki ZZR 1400 igazán ékes korona lenne a sor végén. A csettegőket meg továbbra is bütykölgetem, az egy mellékszállá nőtte ki magát, bár volt idő, mikor a Jawa Mustang volt a motor :) Mai napig tartom, hogy jó kis motor az.
 


és a bővitett lista, immár 29-nél áll a számláló :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr32633236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REKISS 2011.05.07. 22:55:19

Kedves Tommore!

Üdv! Bocs, hogy újra próbálkozom.
Nem adom fel egykönnyen, ha a mocimról van szó! :) Hiányzik nagyon a pöfögés :(
Olvastam, hogy nincs kedved írni mostanában. Elég ha a telefonszámodat, és egy időpontot küldesz nekem mail-ben, én akkor és azon hívnálak.
Csak pár jótanácsra lenne szükségem, egy lelkes és hozzáértő korrekt szakembertől. A blogból nekem az jött le, hogy Te az vagy.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Robi
robert.kiss@fbi.hu

"Duplán ilyen mázlid volt és eladtad mind a kettőt??? Gyönyörűek voltak.
A két CB400 ra gondolok.
Köszönöm a reményt. Azt hittem már semmit nem lehet ezzel a folyton szivárgó olajjal kezdeni.
Szeretnék veled beszélni még pár szót
Előre is köszönöm!
Üdv.: KR "
süti beállítások módosítása