Ajánlom mindenkinek a helyet. Érdemes betérni, mindig akad valaki, akivel bámilyen korrábbi ismerettség nélkül tudsz a legnagyobb természetességgel beszélgetésbe elegyedni a "témáról" : a motorokról! :)
 

http://racecafe.motorfeeling.com/MediaStorage/headerimgs/header01.png


Kevés olyan széles körű közösség kovácsoló erő van manapság, mint a motorozás. Megállsz a benzinkúton egy kávéra vagy csak gumit felfújni, az arra járó másik motorossal biztos, hogy váltassz pár jó szót, de ha nem is, köszönni biztos fogtok. Sőt meg sem kell, hogy állj, az üdvözlés nem marad el a szembe jövőtől. Motoros internet oldalakon vess egy pillantást az esemény naptárra, szinte egymásba érnek nyáron a motoros találkozók - tömegeket mozgat meg a téma. Legyen chopperes, veterános, túrás, terepmotoros, speedes, robogós, stb... - a két kerék összeköt mindenkit.

A fehérvári RaceCafé még csak pár hónapja létezik, de a kezdeményezés üdvözlendő.

Nézz majd be Te is!

honlapjuk : http://racecafe.motorfeeling.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommodore.blog.hu/api/trackback/id/tr122309925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása